2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın merdivenleri içeriden yahut dışarıdan örgülabilmektedir. Hariçardan yapılan merdivenler daha azca maliyeti ve yer kaybının daha az olmasından dolayı elan çok yeğleme edilmektedir.

Yangın merdiveni bapsı, esrarı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı değişmez özelliği sebebiyle alevlerin kontrol şeşna kızılınmasında payanda olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın çabucak bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve özge Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla doğruca orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının hariçya yansımaması ciğerin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere gereğince değnöbetebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı koca direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek karınin tasarlanmıştır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın tabiatıyla kapanması ile baş başa devreye giren, ısı ve dumanın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı sıkı yoğunya kapanmaktadır.

Son yıllarda iş yerlerinde peşış gösteren uğruluk kabil durumlar iş yeri eminği dair çeşitli esefları da…

Yangın kabil müstacel durumlarda içeriden kolay bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi düzgülü durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma engel olmayan bu kilitler yalnızca yangının zararlı etkilerini bağırsakeriye hapseder.

 Buna yanıt, bu bapnın asli amacı, yangının farklı odalar ortada yayılmasını önlemek yahut ahestelatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine yangın kapısı gereğince

Tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı tamam itilen ve kolayca açılmasını sağlayan panik kanat şeklindedir. Ağır durumlarda kullanılacağı midein olabildiğince işlevsel şekilde hizmet yapmalıdır.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Report this wiki page